TERVETULOA TUIKKUUN – LEVIN HUIPULLE!

Minimi henkilömäärä iltatilauksiin on 20 henkilöä. Varaus tehtävä ennakkoon.
Yksityistilaisuuslisä alkaen 500€.  Jos Tuikun kaikkia tiloja käytetään tilaisuuden aikana on yksityistilaisuuslisä laskettava erikseen.
(esim. järjestyksenvalvonta, roudaus, valaistus, muut mahdolliset muut lisäpalvelut)
 
Menut suositusmenuja ja teemme teille ehdotuksen erikseen pyydettäessä.

Varaus- ja peruutusehdot: http://bit.ly/2eH05p

 


Tuikun iltamenut (Voimassa 2020, pidätämme kaikki oikeudet)

Menut varattavissa ennakkovarauksesta ryhmille. Minimi 20 hlö. Kattausaika klo 19-23.(4h)
Ravintolamme on avoinna ennakkotilauksesta kaikkina vuodenaikoina.

 

Tuikusta näet kaikki Länsi Lapin mahtavimmat tunturit ja siksi se onkin maisemanihailijan unelmapaikka.

Illallinen tai yksityistilaisuus huipulla on aina elämys. Kellarisalin panoramaikkunoista avautuvat mahtavat

näköalat Lapin tuntureille - voit nähdä talvella revontulet tai kesällä keskiyön auringon.

Ruokalistamme kaikki menut ovat klassikkoja vuosien varrelta ja ne valmistetaan vaalien perinteitä.  

 "Tuikun kahden padan fondue" tai "lankku menut" ovat aitoja Tuikun herkkuja Lappi A´la carte tapaan.

Illallisella nautitaan aitoa Lapin tunnelmaa. 

Järjestämme myös ulkotilaisuuksia ryhmille, jossa ruoka valmistetaan tai tarjoillaan ulkona.

(minimi henkilömäärä ulkotilaisuuksissa on 20 henkilöä, säävaraus) 

Kauttamme saat myös tilaisuuteesi sopivan esiintyjän aidon joiku-esityksen, tarinankertojan, trubaduurin tai Karaoke - DJ:n. Kuljetukset voit tilata myös meiltä, järjestämme sopivan kuljetuksen vuokra-autoista – moottorikelkkoihin. 


Varattavissa olevat tilat (Yksityistilaukset sisätiloissa 20 – 200 henkilölle)

Tuikun kellarisali 80 – 120 henkilölle,

Tuikun Yläkerta 80 henkilölle

Ulkoalue 20 – 625 henkilölle,

Tunturibaari 50 henkilölle.

Yksityistilaisuus/ erikoisjärjestelylisä 500€/ ryhmä.

Varaukset ja erikoisruokavaliot ilmoitettava vähintään neljä vuorokautta ennakkoon.
Varaus ja peruutusehdot. www.peak.fi

Juomat suosittelemme aina erikseen valittuanne yhtenäisen ryhmämenun.

 

LAPPI MENU 58€/ hlö
Kirkas lohikeitto leipäkannella

Pääruoka tarjoillaan lankulla neljälle
Perinteinen poronkäristys ja perunamuussi.

Lisukeena puolukkasurvosta sekä maustekurkkuja
Lapin leipäjuustoa ja hilloja.

REVONTULI-ILLALLINEN 78€
Tattariblinit, siianmätiä, sipulia, tillismetanaa
Tuikun suksi – palsternakka cappucino, juureslastuja
Tarjoillaan suksella koko porukalle.
Tarjoillaan lankulla neljälle

Poronfiletta riistakastikkeella, peruna-säräjuurekset,

makoisaa karpalohilloa, talon leipää.
Lakka pannacottaa ja petit fourseja.

TUIKUN KAHDEN PADAN FONDUE 58€
Alkuun Tuikun suksi koko porukalle
– palsternakka cappucino, juureslastuja

Juustopata – salaisella Tuikun reseptillä
Lihapata – timjamiriistaliemi
Poron sisäpaistia, härän ulkofilettä

Lankullinen fondueherkkuja pataparille
Kukkakaalia, parsakaalia, herkkusieniä, kesäkurpitsaa,

pikkukurkkuja, porkkanaa, paprikaa
Valkosipuli-, chili- sekä minttujugurttimajoneesia
Rosmariinivoissa paistettua lankkuperunaa
Jälkiruokana uuniomenaa ja vaniljajäätelöä.

LANKKURAPSODIA 78€
Tarjoillaan neljälle isolla lankulla.
Neljän tuulen keitto taikinakuorella
Kylmäsavulohi, siika, sieni, yrtit
Pääruoka tarjoillaan lankulta
Poronpaistia ja loimulohta tattikastikkeella
Puikulaperunoita
Karamellisoituja kasviksia
Jälkiruokatarjotin
Suklaakakkua ja marjoja


HERKKULANKKU 58€ 

Tarjoillaan neljälle lankulla
Porolihapullia
Lohiäyriäisvarras
Revontulileike
Loimulohi
Karamellikasvikset
Vesimeloni
Puikulaperuna

Mallasleipä
Valkosipuli majoneesi
Chilimajoneesi
Minttu jugurtti majoneesi

Jälkiruoka lisätilauksesta, herkkulankku sopii myös brunssimenuksi




TERVETULOA TUIKKUUN – LEVIN HUIPULLE!

Menut pdf-tiedostona:

Varaus- ja peruutusehdot: http://bit.ly/2eH05p